Cartile trebuie sa devina nelipsite din viata ta!

2 Aug

66838639_2447984938593313_4227367272424931328_nP.S. Pentru ca articolul de față să facă un sens deplin pentru tine, îți recomand să citești înainte și: <Media celor cinci portofele cele mai apropiate ție!>

Presupunând că ai lăsat la o parte convingerile şi influenţa negativă din partea celor apropiaţi ţie, persoane care probabil nu îşi doresc succesul şi procesul de schimbare..

Presupunând că mintea ta se află chiar în acest moment în punctul ei zero, tabula rasa, fiind pregătită pentru schimbare..

Cel mai important pas pe care poţi să îl faci chiar azi în drumul tău către succes, este să începi să îi citeşti pe oamenii bogaţi, şi să te laşi influenţat de către aceştia.

Diferenţa dintre ziua de azi şi ziua de acum câteva sute de ani în urmă, este că oamenii bogaţi nu mai ţin departe de tine reţeta destinată drumului către bogăţie, ci în ziua de azi ţi-o oferă chiar ei, tu doar trebuie să o iei.

Dacă acum câteva sute de ani în urmă oamenii bogaţi erau de neatins şi exista o discrepanţă de la cer la pământ între cele două tabere; în ziua de azi, chiar oamenii bogaţi te învaţă cum să devii şi tu unul dintre ei.

Tot ceea ce necesită să faci este să cauţi oamenii bogaţi şi să le citeşti cărţile.

Începe să citeşti începând chiar de azi, minim 50 de pagini zilnic, din cărţile scrise de către oamenii bogaţi.

Intră pe www.inteligentfinanciar.ro iar la secţiunea Reviews, vei găsi acolo titluri de cărţi cu care chiar autorul din manuscrisul de faţă, şi-a început educaţia în domeniul finanţelor.

Secretele minţii de milionar, De la idee la bani, Tată bogat, tată sărac, Cadranul banilor, Milionarul de alături, Conducta de milioane, Ştiinţa de a deveni bogat, Cel mai bogat om din Babilon, Cele 21 de secrete ale milonarilor; sunt doar câteva titluri pentru bun început, şi totodată cărţi bestseller în domeniul educaţiei financiare.

Încă odată, presupunând că mintea ta se află chiar în acest moment în punctul ei zero, în călătoria devenirii tale dintr-un om sărac într-un om bogat, este esenţial să înlături influenţa şi convingerile negative pe care le interceptezi din mediul tău, înlocuindu-le cu seminţe şi convingeri pozitive, sănătoase şi îndreptate către succes.

Dacă îţi doreşti astăzi să te împrieteneşti cu oamenii bogaţi şi să devii parte din tabăra acestora, începe să îţi remodelezi mintea şi subconştientul.

Iar cea mai bună şi cea mai primordială metodă prin care poţi să faci lucrul acesta, este să începi să îi citeşti pe oamenii bogaţi, căutăndu-le şi cumpărându-le cărţile.

Procedând în acest fel, chiar în momentul în care vei relaţiona cu aceştia, ei vor avea senzaţia că tu erai defapt unul de-al lor încă cu mult timp înainte ca ei să aibă ocazia să te cunoască.

Începe să implementezi în mintea ta filosofia oamenilor bogaţi, acesta este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a te îndrepta spre bogăţie.

Iar pasul acesta constă în a citi şi a implementa ceea ce oamenii bogaţi au de spus prin intermediul cărţilor lor.

Cel mai important pas pe care poţi să îl faci chiar azi în drumul tău către succes, este să începi să îi citeşti şi să te laşi influenţat de către oamenii bogaţi.

50 de pagini citite zilnic din cărţile pe care oamenii bogaţi ţi le dedică ţie, înseamnă să ai parte şi să accesezi cunoştinţele lor; iar în acest fel, nu numai că vei fi capabil să convingi bogăţia atinsă de ei, şi tu la rândul tău, însă mai important este faptul că vei avea ocazia să devii şi tu ceea ce sunt ei.

Tocmai prin faptul că citeşti cărţile lor şi începi să îi modelezi, emulându-le atât gândirea cât şi comportamentul.

P.S. Dacă te-am făcut curios, sau dacă crezi că am reușit să creez valoare pentru tine cu mostrele gratuite de pe cuprinsul cărții <Filosofia Banilor,> nu ezita să îți achiziționezi cartea cu un click tocmai <aici!>

 

** Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *