Ce se intampla cu prietenii tai care nu vor sa devii/devina bogati!?

29 Jul

66838639_2447984938593313_4227367272424931328_nP.S. Dacă vrei să înțelegi pe deplin articolul acesta, pentru prima parte a articolului click aici: <Scapă-te de prietenii cu o gândire limitativă!>

Ce se întâmplă cu prietenii tăi care nu sunt tocmai în asentimentul schimbări!i?

Ce se întâmplă cu acei oameni care nu doresc să se schimbe şi ei la rândul lor? Care nu doresc bogăţia!?

Poate din dorinţa de a rămâne în continuare confortabili, în mediocritate, în mocirlă.

Poate din necunoştinţă de cauză, nu sunt conştienţi că şi ei pot să îşi schimbe viaţa şi să obţină bogăţia. Nu vor să te creadă pe cuvânt că tu ai găsit o modalitate către schimbare.

Poate din lene, nu pe toată lumea încântă ideea de a munci de cu zori cu multă dârzenie, în a oferi valoare şi a accesa resursele financiare.

Poate din simplu motiv că pe unii oameni pur şi simplu îi sperie ideea de a avea o vocaţie, un set de talente unice în lume, un motiv pentru care ei au fost chemaţi la viaţă.

O asemenea veste importantă nu este tocmai un lucru uşor de digerat, necesită timp.

Iar în acest fel unii oameni mai slabi de înger, preferă mediocritatea, nu vor o viaţă plină de suişuri şi coborâşuri, nu vor o viaţă plină de ecstazy.

Pur şi simplu, succesul nu este pentru oricine!

Dacă toţi oamenii ar fi bogaţi şi de succes, nu ar mai exista diferenţa între oamenii bogaţi şi oamenii săraci.

Ştiu că realitatea e dură, însă nimeni nu te opreşte pe tine chiar în acest moment să devii o persoană bogată!

Nimeni altcineva nu decide pentru tine în totală măsură, decât tu însuţi, dacă îţi este destinat să fii o persoană de succes, sau să fii o persoană mediocră.

Doar tu poţi să decizi.

Atunci ce se întâmplă cu toţi aceşti oameni enumeraţi mai sus!?

Ce se întâmplă cu acei prieteni ai tăi care nu doar că nu vor să obțină bogăția, însă vor să te împiedice și pe tine să o obții!?

Încă o dată, îi părăseşti.

Este primul pas către succes. Pentru că..

Nu poţi să te îndrepţi spre bogăţie, în acelaşi timp ce sărăcia te trage înapoi.

Legea congruenţei nu îţi va permite ca tu să fii în continuare înconjurat de oameni săraci, din moment ce te-ai decis că vrei să faci parte din categoria oamenilor bogaţi.

Nu pot să existe două mentalităţi contradictorii în mintea ta, mentalitatea ta îndreptată spre bogăție, și mentalitatea prietenilor tăi mediocri, îndreptată spre sărăcie.

Aşadar, începi să realizezi şi tu în acest punct, că dacă pe moment ţi-a strălucit ideea de a te împrieteni cu oamenii bogaţi şi de a avea parte de compania oamenilor bogaţi, mai întâi ai foarte mult de lucru la cercul tău social cu care eşti înconjurat pentru bun început.

La fel cum oamenii bogaţi îşi doresc compania altor oameni bogaţi, tu nu vei putea forma relaţii cu oamenii bogaţi, atâta timp cât eşti înconjurat de oameni săraci.

Traducerea pentru tine la modul cel mai simplu este următoarea.

Pentru a avea parte de compania oamenilor bogaţi, trebuie să devii mai întâi şi tu unul dintre aceştia, parte a oamenilor bogaţi.

Pentru a deveni şi tu unul dintre oamenii bogaţi, trebuie să renunţi la oamenii săraci. Ştii de ce!? Pentru că fiecare atrage ceea este.

Iar dacă oamenii bogaţi atrag ceea ce sunt, adică alţi oameni bogaţi; iar tu la rândul tău eşti un om bogat, care la rândul lui atrage ceea ce este, adică alţi oameni bogaţi; tu şi oamenii bogaţi vă veţi atrăgea unii pe alţii pentru că sunteţi cu toţii în aceeaşi barcă.

Barca ce navighează către Independenţa Financiară.

Între timp, dacă te-am făcut curios, sau dacă crezi că am reușit să creez valoare pentru tine cu mostrele gratuite de pe cuprinsul cărții <Filosofia Banilor,> nu ezita să îți achiziționezi cartea cu un click tocmai <aici!>

P.S. A mai apărut și: <Media primelor cinci portofele cele mai apropiate ție!>

 

** Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *