Banii pe care ii au amicii tai in portofel, sunt banii pe care ii ai si tu!

26 Jul

66838639_2447984938593313_4227367272424931328_nCare este statusul financiar al primelor cinci persoane apropiate ţie?

Crezi că va fi la întâmplare situaţia pe care o vei afla, dacă vei lua portofelele primilor cinci cei mai apropiaţi amici ai tăi..

Vei număra banii din fiecare portofel, suma lor comună o vei împărţi la cinci, iar suma respectivă va fi la un nivel de echivalenţă cu suma banilor pe care o ai şi tu în portofel, tocmai în acest moment?

Îţi propun să faci experimentul acesta.

Sunt sigur că nu va fi deloc de mirare, să aflii faptul că exact suma de bani pe care o au cei mai apropiaţi prieteni ai tăi în portofel, este suma de bani pe care o ai şi tu în portofel.

De zici că a-ţi fi provenit cu toţii din aceeaşi familie.

Ahh.. să nu cumva să crezi că dacă tu ai 900 de lei în portofel, iar prietenul tău cel mai bun are doar 100 de lei, eşti mai bogat decât el.

Nu. Sunteţi amândoi aşchii ale aceleiaşi păduri veştejite ale clasei sărace a populaţiei.

Sunteţi amândoi în aceeaşi oală a clasei de jos din populaţie.

Nu e la întâmplare faptul că tipul de maşină pe care o conduci tu, e şi tipul de maşină pe care o conduc prietenii tăi.

Nu mă refer la marcă, ci la valoarea maşinii.

Nu e la întâmplare faptul că firmele de haine de la care îţi faci tu achiziţiile vestimentare, sunt şi firmele de haine de la care se îmbracă prietenii tăi.

Nu e la întâmplare că locaţiile de vacanţă unde mergi, sunt culmea şi locaţiile unde îşi fac prietenii tăi vacanţa.

Nu e la întâmplare faptul că la petrecerile sau în cluburile de oameni la care participi tu, te reîntâlneşti tot cu persoanele de nivelul tău, şi vă uitaţi cu ciudă unii la alţii, pentru faptul că oriunde v-aţi întoarce privirea, tot voi între voi vă regăsiţi.

Fiecare atrage ceea ce este. Oamenii care se aseamănă, se adună. Iar aşchia nu va putea să sară niciodată prea departe de pădure.

Dacă tu eşti înconjurat astăzi de oameni săraci, nu e pentru că ai fost un milionar cândva, iar între timp ai devenit sărac.

Ci e pentru faptul că ai fost dintotdeauna unul dintre săraci.

Propun să vedem în continuare care sunt paşii, pe care trebuie să îi parcurgi, în ordinea corectă, pregătindu-te pe tine să devii, literalmente, capabil să interacţionezi în mod autentic şi natural, cu oamenii cu adevărat înstăriţi.

Pentru că doar relaţionănd cu aceştia, vei avea oportunitatea să primeşti cele mai importante şi atent selecţionate îndrumări, pentru a atinge şi tu la rândul tău, nivelul lor de succes şi bogăție!

Va continua…

Între timp, dacă te-am făcut curios, sau dacă crezi că am reușit să creez valoare pentru tine cu mostrele gratuite de pe cuprinsul cărții <Filosofia Banilor,> nu ezita să îți achiziționezi cartea cu un click tocmai <aici!>

 

** Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *