Cat de multi bani poti sa castigi!?

23 Nov
23130526_1739504102746971_4870038237920590276_n

‘ Secretul este sa creezi valoare ‘

Clarificasem in postul de data trecuta, ce sunt banii si ce reprezinta ei.

Ajunsesem in acelasi timp la concluzia ca banii nu sunt nimic altceva, decat o forma de valoare, pe care o dam la schimb pentru o oricare alta forma de valoare, pe care dorim sa o accesam la randul nostru.

Asadar, nu banii, foile de hartie in sinea lor, reprezinta valoarea!

Ci valoarea este reprezentata de actiunile, serviciile sau produsele pe care le-am oferit clientilor nostri (adica le oferim o anume forma de valoare), iar ei sunt mai mult decat bucurosi sa ne rasplateasca la schimb (cu o alta forma de valoare), numita banii.

Click pe imaginea de mai jos pentru a accesa articolul de data trecuta. Iti recomand sa il citesti inaintea acestui articol, in cazul in care nu ai facut-o pana acum, pentru a avea o claritate mult mai buna in legatura cu tematica discutata in acest articol.

post1

Click pe imagine pentru a descoperi prima parte a articolului.

Iar avand in vedere aceste lucruri clarificate cu ajutorul articolului de data trecuta, am ajuns in acest articol la necesitatea de a raspunde la intrebarea – Cat de multi bani putem, literalmente, sa castigam in urma diferitelor forme de valoare pe care alegem sa le oferim in schimbul banilor!?

Iar raspunsul la aceasta intrebare, pe cat de incredibil pare, e pe tot atat de simplist – Atat de multi bani cati ne dorim!

Atata timp cat suntem dispusi sa oferim diferitele forme de valoare la schimb pentru cantitatea de bani dorita.

Zig Ziglar are o zicala care suna in felul urmator:

post1

‘ Cu cat mai multe lume ajuti tu sa ajunga la succes, cu atat mai repede ai sa ajungi si tu la succes ‘

Hai sa reformulam zicala lui Zig Ziglar in felul urmator:

Cu cat mai multa lume ajuti tu sa ajunga la succes, insemnand, cu cat mai multa lume ajuti tu sa obtina ceea ce isi doreste.

Succes = lumea obtine ceea ce isi doreste. Iar lumea obtine ceea ce isi doreste de la tine!

Prin intermediul serviciilor si produselor tale pe care le ai de oferit ca forma de valoare pe piata.

Lumea ajunge la un anume succes personal, prin faptul ca obtine unele produse sau servicii pe care si le doresc in mod neaparat.

Iar atata timp cat tu esti privilegiatul de a te afla in postura de a fi capabil sa oferi lumii acelor produse sau servicii de care lumea are nevoie, succesul lumii este echivalent cu succesul tau personal!

Iar din acest punct inainte, logica citatului devine extrem de simpla.

In functie de cat de multa lume ajuti tu sa ajunga la succes (accesand de la tine acele produse sau servicii care pentru lume reprezinta succesul), tot cu atat de mult (sau de putin), ai sa ajungi si tu la succesul tau personal din punct de vedere financiar!

Asadar, in urma intentiei noastre de a incerca sa raspundem la intrebarea – Cat de multi bani putem sa castigam in viata!? Lucrurile stau intr-o forma extrem de clara si de simpla in acest moment.

Vei accesa resursele financiare in mod proportional, in functie de cat la suta din capacitatea pietei poti tu sa acoperi cu valoarea creata de tine, prin intermediul produselor sau serviciilor tale pe care le ai de oferit pe piata.

Putem sa castigam atat de multe resurse financiare, in functie de cat de multa lume satisfacem cu valoarea creata prin intermediul produselor sau serviciilor noastre.

Masura succesului tau este data in functie de cat de multa lume apeleaza la tine, pentru serviciile sau produsele tale pe care le ai de oferit.

Cred ca pana acum ai inteles ideea :) In legatura cu cat de multe resurse financiare poti sa castigi! 😉

Iar pentru a da si un anume exemplu, extrem de complet, in legatura cu aceasta realitate simpla, ca vom castiga resursele financiare in functie de cat de multa valoare raspandim pe piata, propun chiar in acest moment contextul lui Steve Jobs.

post2

‘ Intentia mea este sa ma asigur ca exista cate un computer pe fiecare birou al acestei lumi ‘

Stiu care sunt gandurile tale chiar din acest moment: Daaamnn.. this guy really created a lot of value to the whole world!

Stii cat de multa valoare e creat Steve Jobs pentru intreaga piata globala? Averea post-mortem a fost estimata la 10.2 bilioane de Dolari.

Stransese 250 de milioane de Dolari doar pana la varsta de 25 de ani.

Asadar, plin de motivatie si de inspiratie chiar in acest moment, trebuie sa te intrebi tu pe tine insuti – Cum poti ajuta cat mai multa lume, in fiecare zi, sa obtina ceea ce isi doreste!?

Evident, lumea sa obtina lucrurile pe care si le doreste, prin intermediul produselor sau serviciilor tale pe care le ai de oferit!

Este atat de vitala aceasta intrebare incat ar trebui sa o scrii sau sa o imprimi pe o intreaga coala de hartie A4.

Si sa o pozitionezi intr-un loc vizibil cu care pastrezi contact viual zilnic (deasupra biroului tau, de exemplu).. incat sa te intrebi si sa te re-intrebi si sa meditezi zilnic, la aceasta intrebare!

Cum poti ajuta cat mai multa lume, in fiecare zi, sa obtina ceea ce isi doreste!?

Pentru ca in functie de cat multa lume ajuti tu sa obtina ceea ce isi doreste, vor fi si recompensele financiare castigate de tine.

Iar acum hai sa iti dau un pont de 100 de puncte. De fapt, e de 100.000 de puncte!

Farmecul care consta in aceasta realitate simpla ca vei castiga resursele financiare in functie de cat multa valoare raspandesti pe piata, este acela ca – Tu alegi cat de multa valoare crezi ca poti sa oferi pe piata.

Tot tu esti acela care alege si cat de multa valoare doreste sa ofere pe piata!

Nu-i asa ca e un sentiment atat de entuziasmant si plin de putere in acelasi timp, sa fii tu cel care decide cat de multa valoare crede ca poate sa ofere si cat de multa valoare isi doreste sa ofere pe piata!?

Iar in functie de valoarea oferita sa castigi si resursele financiare!?

Fiecare om este liber sa se ridice cat de mult este capabil si cat de mult isi doreste sa se ridice, dar gradul in care crede ca o va putea face, determina si gradul cat de mult se va ridica. Ayn Rand

Draga barbate, draga femeie, incepe sa oferi valoare cu ajutorul celor mai autentice produse sau servicii pe care le ai de oferit, in concordanta cu cele mai personalizate abilitati si trasaturi ale tale de personalitate.

Pentru ca aceasta este calea catre bogatie.

Evrika! Ai descoeprit ordinea dupa care lucrurile se intampla in lumea banilor.

post11

Click pe imagine pentru a descoperi detaliile despre Filosofia Banilor!

Am rasfoit impreuna doar primele pagini ale cartii Filosofia Banilor.

Iar daca de pe primele pagini am aflat atat de multe lucruri folositoare, gandeste-te cat de multe altele ai sa decoperi in caz ca-ti cumperi cartea.

Detaliile despre carte le poti afla pur si simplu dand un Click tocmai aici.

Cei care au cumparat Convingerile oamenilor de succes au 50% reducere pentru Filosofia Banilor. Valabil si vice versa :)

 

P.S. A mai aparut intre timp: Care-ti sunt pasiunile? Tu din ce pasiuni faci bani?

** Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

** Daca crezi ca acest articol poate fi folositor cuiva drag tie, nu uita sa ii dai si un Share.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *