Ai gasit din intamplare o moneda de 5 Bani. O ridici?

12 Jun

37725750b042cbc2a0a1be37643dd4d6Tu ai ridica o moneda de 5 BANI de pe jos?

Da sau Nu? Da pentru ca.. De ce nu..?

Nu pentru ca.. nu merita, ti-e rusine, ti-e lene!??

Care e parerea ta? Optezi pentru a ridica sau nu, acei 5 BANI de pe jos?

Vreau sa aud parerea ta chiar in acest moment!

Acum ca ti-ai formulat deja, opinia ta in propria ta minte, da-mi voie sa iti spun parerea mea!

Nu spun ca sunt un expert, un geniu sau mai stiu e ce si ca trebuie, litera cu litera, sa preiei parerea mea si sa o aplici.

Daca iti dau totusi de #gandit prin intermediul parerii mele, era tot ceea ce intentionam inca de la bun inceput.

 

As ridica chiar si 5 BANI de pe jos, 10 din 10 situatii, chiar si in contexte sociale. Adica nu as incerca sa o fac pe ascuns, gestual vorbind.. as facea-o in asa fel incat chiar sa atrag atentia celorlalti.

Iar dupa ce as fi ridicat moneda de jos, m-as comporta ca si cum as fi castigat un mare premiu.

Sa iti dau si cateva argumente pentru care as face lucrul acesta.

 

Nu poti sa manuiesti sume mari de bani, daca nu incepi sa manuiesti sume mici de bani.

Defapt, universul nici nu iti va incredinta sumele mari de bani, pana nu incepi sa demonstrezi ca esti capabil sa manuiesti sumele mici de bani.

Asa ca daca spui ca o moneda de 5 BANI nu e folositoare/nu are valoare, poti sa te lingi pe bot de la sumele mult mai mari de bani.

Pentru a dovedi universului ca esti capabil sa manuiesti sumele mari de bani, incepe prin a-i demonstra ca esti capabil sa le manuiesti pe cele mici.

 

In momentul in care gasesti bani pe jos, chiar si o moneda de 5 BANI, ridic-o si spune-ti tie insuti – Sunt un magnet de bani!

Pentru ca pur si simplu asta esti!

Cuvant cu cuvant, esti un magnet de bani in cazul acesta, in care banii iti sunt presarati in calea ta.

Trebuie sa fii ‘tampit’, scuza-mi expresia sau duritatea, in cazul in care tu gasesti bani presarati in calea ta si nu doresti sa ii ridici.

E ca si cum ti-ai demonstra tie insuti – Ca nu esti un magnet de bani!

Iar acum te las pe tine sa te decizi, care dintre cele doua #realitati vrei sa le cresti si sa le nutresti in mintea ta si in viata ta reala – Doresti sa fii, sau sa nu fii, un magnet de bani!?

In cazul in care te decizi ca vrei sa fii un magnet de bani, este literalmente, extrem de important sa ridici chiar si acei 5 BANI pe care ii gasesti asezati in drumul tau.

Pentru ca in acest fel, iti demonstrezi tie insuti pe buna dreptate, ca esti un magnet de bani! Altfel nu ar mai fi aparut banii aceia in calea ta.

 

Unde atentia ta se canalizeaza, rezultatele incep sa apara.

Daca tocmai te-ai decis sa iti preiei destinul financiar in propriile maini, evident cu intentia de a face mai multi bani, ghici care vor fi rezultatele reale din viata ta de zi cu zi?

De unde te astepti foarte putin si chiar de unde nu te astepti deloc, vor aparea in viata ta situatii si oportunitati de a face bani.

Aceste oportunitati, vor fi unele mai mici iar altele mai mari.

O oportunitate mare poate fi precum situatia de a descoperi pe neasteptate, un loc de munca disponibil care insumeaza valorile si preferintele tale ideale, cand vine vorba de cultura locului de munca.

Oportunitati mici pot fi, cand iti trimite unchiul tau sau matusa ta bani din strainatate, sau pur si simplu chiar si cand gasesti 5 BANI pe jos, in drumul tau.

Scurt pe doi, care este morala acestei gandiri – Unde atentia ta se concentreaza, lucrurile evolueaza?

Morala este simpla: ca sa atragi tot timpul fluxul monetar si oportunitatile financiare in viata ta, trebuie sa fii #congruent din punct de vedere mental vorbind, cu aceasta noua filosofie de viata a ta.

Cu alte cuvinte, cand observi o suma mica de bani pe jos, chiar si o moneda, in cazul in care nu o iei si o refuzi, practici reduci/strici congruenta.

Iar in momentul in care reduci/strici congruenta, oportunitatile financiare din viata ta, vor continua sau vor inceta sa apara?

Daca vrei ca oportunitatile financiare sa apara in continuare in viata ta, trebuie sa fii congruent cu aceasta mentalitate, ridicand chiar si acei 5 BANI de pe trotuar pe care ii gasesti asezati in calea ta.

 

In final, care a fost parerea ta initiala legat de obiceiul de a ridica moneda de 5 BANI de pe jos; si care este parerea ta acum?

Ai ramas cu aceeasi parere sau te-ai schimbat intre timp?

In concluzie, vreau sa te las cu urmatoarele argumente din finalul acestui articol, pe care sa le depozitezi intr-un loc #usor de accesat cand vine vorba de mintea ta constienta, chiar si cea subconstienta, care influenteaza pana la urma lucrurile de la suprafata.

Banii, sunt intotdeauna bine veniti, oricat de multi sau oricat de putini ar fi ei, si oricat de multi sau oricat de putini bani ai avea tu.

Banii niciodata nu trebuie sa fie indepartati!

Unde atentia ta se canalizeaza, lucrurile incep sa evolueze.

Demonstreaza-ti tie insuti – Ca esti un magnet de bani, ci nu contrariul acestei afirmatii

 

P.S. Am facut un preview la acest articol zilele trecute, in care adresasem pe pagina de Facebook exact aceeasi intrebare – Daca ai gasi din intamplare o moneda de 5 BANI pe jos, o ridici?

Iar parerile nu au incetat sa apara, insa trebuie sa spun ca au fost impartite. Unii au spus ca o ridica, altii au spus ca nu o ridica pentru ca – nu merita, ii doare spatele, nu sunt banii lor.

Cel mai mult mi-a placut feedback’ul doamnei Claudia Filip, pentru ca raspunsul ei in cea mai mare parte insumeaza mesajul acestui post:

De cele mai multe ori ii iau, ii binecuvantez si le multumesc ca au venit la mine. Nu intentionez sa sugerez Universului ca nu am nevoie.

Apropo, da-i un Follow pe Facebook, intotdeauna are citate motivationale, pline de calitate si inspiratie :) .

 

Exista oameni #bogati care atunci cand merg pe strada si observa o moneda pe jos, se apleaca si iau acea moneda dupa care multumesc universului ca ii binecuvanteaza si le asterne numai bani in calea lor.

Exista oameni #saraci care atunci cand au de primit o mana buna de monede ca si rest de la cumparaturi, le refuza.

18301953_1900717020211319_8426042557737168444_n

Click pe imagine!

 

Mai multe despre despre Mentalitatea oamenilor de succes, cand vine vorba despre Responsabilitatea financiara, apasand click pe imagine.

 

Cu multa inspiratie, Taloş Darius, care intotdeauna ridica acei 5 sau 50 de BANI de pe trotuar, cand i se ofera oportunitatea.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele materiale pline de inspiratie de pe blog.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *