Cum o bancnota de 5$ iti poate schimba viata

24 Mar

New_five_dollar_bill

Te salut. In articolul acesta vreau sa iti propun o intrebare interesanta.

Cum se poate ca o bancnota simpla de 5$ sa iti schimbe viata?

Aparent, e o simpla bancnota, cu o valoare nici mai mica nici mai mare decat, doar 5 dolari.

Insa care ar putea fi o valoare mult mai mare, pe care aceasta bancnota de 5$ o poate aduce in viata ta pe langa simpla ei valoare financiara?

Vezi tu, dupa cum bine stii deja, pe bancnota de 5$ se afla chipul lui Abraham Lincoln, al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, unul dintre cei mai importanti si cunoscuti presedinti.

Iar Abraham Lincoln, la un moment dat in viata lui, a spus urmatoarele cuvinte:

Singura certitudine pe care o avem, este abilitatea de a face un lucru #extraordinar de bine. Abraham Lincoln

Indiferent de ceea ce faci tu astazi, esti antreprenor, esti afacerist, muncesti in propria ta afacere, sau muncesti in compania/afacerea cuiva, adu-ti tot timpul aminte..

Literalmente.. 24 din 24, pe parcursul fiecarei zile, indiferent de actiunile pe care le faci intocmai in acele momente, urmatoarea #certitudine pe care poti sa o ai in viata chiar acum:

Indiferent de lucrurile pe care le fac, am certitudinea ca pot sa fac acele lucruri #extraordinar de bine.

Doar facand lucrurile pe care le faci, extraordinar de bine, vei avea capacitatea sa atingi si sa traiesti abundenta financiara.

Daca esti un antreprenor, facand lucrurile extraordinar de bine, cu siguranta ca vei avea capacitatea sa maresti vanzarile de exemplu.

Daca esti un afacerist, facand lucrurile extraordinar de bine, cu siguranta ca iti vei creste cifra de afaceri.

Daca esti un angajat in afacerea sau compania cuiva, fa lucrurile extraordinar de bine, prin simplul fapt de a mari cantitatea de valoare pe care tu o aduci in mod personal pentru afacerea sau compania patronului tau; iar in acest fel patronul tau va fi nevoit sa te recompenseze cu mai multi bani.

O simpla modalitate de a iti aduce intotdeauna aminte de faptul ca ai capacitatea si aptitudinea de a face lucrurile #extraordinar de bine, este sa porti tot timpul in portofelul tau o bancnota de 5$.

Seriozitatea lui din privire, si trasaturile fetei pe care le are parca intr-un mod atat de zavistinic delimitate, intocmai chiar el, Abraham Lincoln, prin prezenta lui in portofelul tau, iti va aduce tot timpul aminte ca:

Singura certitudine pe care o ai in viata este capacitatea ta de a face lucrurile extraordinar de bine.

Iar aducandu-ti aminte tot timpul acest lucru, care te indeamna sa treci la actiune sa faci lucrurile extraordinar de bine, cu siguranta ca si lucruri extraordinar de #bune, vor aparea cat de curand in viata ta!

Du-te chiar acum pana la cea mai apropiata casa de schimb valutar, si achizitioneaza-ti o bancnota de 5$.

Te costa doar 20 si ceva de lei, insa iti poate schimba viata!

 

Iar legat de schimbatul vietii, nu uita de cartea Convingerile oamenilor de succes.

Literalmente, aceasta carte iti poate schimba viata.

Cu multa inspiratie, Taloş Darius.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele materiale pline de inspiratie de pe blog.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *