Impresia cresterii

16 Jan

 

Stack of One Hundred Dollar Bills U.S.

Stack of One Hundred Dollar Bills U.S.

Omul trebuie să îşi formeze o imagine clară şi bine definită a lucrului pe care vrea să îl creeze/obţină, să fie pe deplin mulţumitor pentru ceea ce are acum şi să rămână totdeauna conştient de tendinţa sa #naturală şi imposibil de #înstrăinat, pentru creştere.

Subcapitolul #Impresia Creşterii din cartea Ştiinţa de a deveni bogat vorbeşte despre impulsul fundamental al oricărei fiinţe de a creşte într-un mod natural.

Din moment ce tu ca şi persoană de afaceri sau vânzător de servicii sau produse, interacţionezi cu alţi oameni; iar fiecare dintre aceştia au o #tendinţa înnăscută şi #imposibil de înstrăinat pentru creştere, acest mic amănunt poate fi o armă secretă mai mult decât inedită, pe care o poţi folosi cu scopul de a atinge un succes cât mai înălţator în atingerea scopurilor tale.

Implementează obiceiul de a oferi #un plus de extra valoare pe lângă valoarea pentru care eşti răsplătit.

Prin intermediul acestui mic obicei ţi se oferă posibilitatea să #inrădăcinezi în mintea şi subconştientul oamenilor cu care interacţionezi, #ideea de creştere, ideea de a primi ceva mai mult decât ca de obicei, ideea de importanţă, ideea de dezvoltare, ideea de exclusivitate.

Din moment ce toţi oamenii caută să #crească, iar asta se întâmplă într-un mod #natural şi #inalienabil (imposibil de înstrăinat), vei fi mult mai mult decât atractiv în ochii oamenilor cu care interacţionezi, prin prisma posibilităţii lor, de #a creşte împreună cu tine!

Este important să implementezi în mentalitatea şi atitudinea partenerilor cu care interacţionezi, ideea de creştere, ideea de dezvoltare. Chiar şi atunci când nu urmăreşti nimic!

Oferă oamenilor acea senzaţie palpabilă, înălţătoare şi energizantă, de a avea posibilitatea #să crească alături de tine.

Toţi vor să crească, este o tendinţă înrădăcinată în spiritul şi firea naturală a oricărei fiinţe să tânjească după creştere, dezvoltare şi inălţare.

Implementează în mintea celor cu care interacţionezi #posibilitatea de a creşte împreună cu tine.

Iar viaţa îţi va aşeza în cale oportunităţi nebănuite şi persoane neîntâlnite cu care vei crea împreună lucruri măreţe şi de mare folos pentru cei din jur.

Un review pentru cartea Ştiinţa banilor îl găseşti aici.

Cu respect, Taloş Darius.

 

** Dacă ţi-a plăcut acest post, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele postări de pe blog.

 

Salvează

Salvează

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *