Secretul catre bogatie

16 Sep

 

Introducere catre secret.

Viata ta curenta este rezultatul tuturor gandurilor pe care le-ai nutrit in mintea si in subconstientul tau.

Pentru  a-ti schimba viata, trebuie sa iti schimbi gandurile.

Se spune ca omul tot ceea ce poate sa viseze, respectiv tot ceea ce poate sa vizualizeze in mintea lui, poate sa creeze.

Insa o modalitate mult mai rapida de a grabi procesul de aducere la suprafata in partea lor reala, a gandurilor pe care omul le nutreste in mintea lui, este modalitatea de a imbraca acele ganduri in emotii si sentimente pozitive.

Cat de curand incepi sa simti ganduri pozitive fata de lucrurile pe care le posezi deja, cu atat vei incepe cat mai curand sa atragi cat mai mult din lucrurile respective.

 

Secretul catre bogatie.

Pentru a atrage bogatia in viata ta, trebuie sa iti indrepti mintea si subconstientul catre bogatie.

Este de la sine inteles, ca e imposibil sa atragi bogatia in viata ta atata timp cat gandurile tale sunt indreptate catre faptul ca nu ai indeajuns de mult din lucrurile pe care ti le doresti.

Pentru a atrage bogatia in viata ta, trebuie sa indrepti ganduri focusate catre a avea indeajuns de mult, si sa nu te mai concentrezi asupra gandurilor ca nu ai indeajuns de mult.

Daca tu nu ai indeajuns de multi bani in viata ta, inseamna ca tu cu gandurile tale opresti fluxul banilor sa vina spre tine.

Nu uita inca odata, viata ta curenta este rezultatul gandurilor pe care le-ai nutrit in mintea si in subconstientul tau.

Daca nu ai indeajuns de multi bani, nu e pentru ca universul nu vrea sa iti dea, e pentru ca tu cu gandurile tale opresti banii sa vina la tine.

Cand vine vorba despre a construi avere, aceasta este un mindset, este un tip de gandire. Totul se rezuma la felul in care gandesti. David Schirmer

 

YOU HAVE TO FEEL GOOD ABOUT MONEY, IN ORDER TO ATTRACT MORE MONEY TO YOU.

Daca nutresti ganduri indreptate asupra convingerii ca nu ai destui e multi bani, care crezi ca va fi realitatea care se va manifesta in viata ta? Bingo!

Nu vei avea niciodata indeajuns de multi bani cat iti doresti.

Un bun mod simplu de a-ti schimba setul de convingeri legat de faptul ca nu ai indeajuns de multi bani in viata ta, este acela de a incepe sa implementezi obiceiul de A DARUI!

Sa incepi sa daruiesti si altora din prea plinul tau, indiferent cat de putin daruiesti!

Incepand sa daruiesti si altora din resursele pe care le ai chiar in acest moment, cum va interpreta mintea ta lucrurile acestea?

Va incepe sa nutreasca ganduri asupra convingerii ca ai mai mult decat este necesar.

Si care va fi realitatea care se va intampla in viata ta? Bingo! Vei incepe sa atragi lucrurile in viata ta, intr-o masura cu mult mai mare decat ai nevoie.

Iar o modalitate extrem de eficienta pentru a grabi tot acest proces, este sa incepi sa nu nutresti emotii si sentimente pozitive fata de bani!

Nutrind sentimente pozitive fata de bogatie, vei atrage si mai multa bogatie. Este imposibil sa atragi si sa pastrezi o avere imensa, atata timp cat tu nutresti sentimente negative fata de aceasta.

Bogatia este un mindset. Totul se rezuma la felul cum gandesti.

 

^^ Cartea se poate achizitiona de aici.

Cu respect, Talos Darius.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook din dreapta sus, sau subsolul articolului in caz ca citesti de pe telefon sau de pe tableta, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *