Citatul care a schimbat macazul

9 Sep

Don-Talos-Jr.-Photography-11--640x360

 

Personal, mi-a luat 21 de ani din viață să descopăr cheia. Bine că nu mi-a luat mai mult, poate la alții le ia o viață .. Indiferent ce anume urmărești, totul se rezumă la următoarea linie.

Citatul face parte din cartea pe care o citesc a treia oară la rând. Secretele minții de milionar – cu autorul menționat mai jos. Vezi review’ul cartii aici.

Where attention goes, energy flows and results show ‘ T. Harv Eker

Cu alte cuvinte unde atenția ta se canalizează.. toată, atenția.. Energia începe să curgă iar rezultatele încep să apară. INDIFERENT – ce anume îți dorești. Punct.

Atenția trebuie se fie canalizată toată, nu pe jumătate. Nu 90%!

Poate că nu îți zic ceva nou că nu există nu se poate. Succesul depinde pur și simplu de cantitatea de atenție acordată scopului, doar că aici nu merge cu jumătăți de măsură.

Când am aflat că totul depinde de mine, m-am liniștit ‘ Gandhi

Propun ca și exemplu poate cea mai epică dorință dintre toate. Știu, vrei să fii milionar. Cu toții vrem. Din câtă psihologie financiară am citit, pot să aduc în discuție următoarea teorie. Toți cred că vor să fie milionari, doar că puțini își și doresc cu adevărat asta.

Diferența dintre a crede că vrei ceva anume, și a-ți dori cu adevărat acel lucru, e enormă.

Câte ore ai muncit azi pentru a pune ban peste ban, câte zile din săptămâna ce a trecut ai muncit de dimineața până seara pentru scopul ăsta. Câte luni din an ai urmărit zi de zi de dimineața până seară să îți descoperi vocația și să scoți bani din ceea ce îți place ție să faci?

Toți cred că vor să fie milionari, puțini își și doresc cu adevărat asta.

Where attention goes, energy flows and results show ‘

Gândește-te bine ce anume îți dorești, găsește-ți un drum, și apoi ține-te de el. 24 din 24, 7 zile din 7, 12 luni pe an. Dacă îți dorești cu adevărat ceva anume, nu există pauze.

Când zici că poți să faci un lucru, sau că nu poți să îl faci, ai dreptate oricum.

Where attention goes, energy flows and results show ‘ T. Harv Eker

** Dacă ţi-a plăcut acest post, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele postări de pe blog.

. . .

 

Salvează

Salvează

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *